Velkommen, Kari Dagrun og Ragnhild
Vi har i løpet av kort tid fått to nye medarbeidere til MITRO – barne- og ungdomsarbeidet.
Kari Dagrun Digre fra Singsås som trosopplærer. Ragnhild Braseth Ljøkjell som kateket. Begge ble kastet inn i mange og krevende oppgaver. Hektisk vil det også bli fram mot sommeren. Men for at det ikke skal fortsette på samme måte, er det nødvendig at mange frivillige stiller opp. Det er store og spennende planer i trosopplæringen, og oppgaver for noen og enhver.

Navn: Kari Dagrun Digre
Alder: 33
Bosted: Kotsøya
Familie: Gift, 2 barn og 2 bonusbarn
Stilling: Trosopplærer
Forventninger/forhåpninger: Jeg håper på å bli kjent med mange flotte barn og ungdommer. Og håper at mange deltar på de kommende arrangementene

Navn: Ragnhild Braseth Ljøkjell
Alder: 41 1/2 år
Bosted: Bor på Ler, Melhus
Familie: Har mann og 4 barn. 3 gutter og 1 jente. Ungdommer alle sammen
Stilling: Jobb som menighetspedagog i kateketstilling
Forventninger/forhåpninger: Gleder meg til å møte/bli kjent med masse flotte folk; både ungdommer og deres foreldre, ansatte i kirken og frivillige. Barn og unge. Er lite kjent i området, og synes dette blir spennende. Det er mye nytt å sette seg inn i. Trives allerede veldig godt, og ser frem til fortsettelsen. Synes det er en givende oppgave å få lov til å presentere Jesus til andre. Rollen som menighetspedagog fyller meg med en stor porsjon ydmykhet overfor den kirken jeg representerer og de menneskene jeg møter.

20. november 2018 | Logg inn | Copyright 2018 Støren kirkelige fellesråd Powered by Agrando